Evenemang

Kommande evenemang

 


januari 2019

 

SAMLA MÖTE

januari 21 @ 11:00 – 18:00
Solidaritetshuset, Stockholm

Möte med Samla, organisationens styrgrupp. Kvinnor för Fred består av självständiga lokalföreningar som sinsemellan utser representanter till SAMLA, vilket är organisationens styrgrupp som träffas 4 gånger per år. SAMLA:s medlemmar ska spegla medlemmarnas spridning i landet.

 

MILITÄREN RUSTAR UPP – ÄR DET SÅ VI UNDVIKER KRIG?

januari 30 @ 18.00
Lunds stadsbibliotek, atriumgården

Föredrag och samtal med KG Hammar och Ingela Mårtensson.
KG Hammar. Ärkebiskop emeritus: Militären rustar upp – är det så vi undviker krig?
Ingela Mårtensson, Kvinnor för fred: Gemensam säkerhet.

Lyssna och diskutera.
Fritt inträde!
Arrangör: Kvinnor för Fred Malmö/Lund
Medarrangörer: Svenska freds- och skiljedomsföreningen, Lund/Malmö; Lunds stadsbibliotek.

» affisch

» facebook evenemang


mars 2019

 

ÅRSMÖTE OCH 40-ÅRS FIRANDE MED KFF!

mars 2 @ 15.00 – 22.00
Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40, 116 41 Stockholm

Den 2 mars bjuder vi in alla medlemmar till årsmöte och fest på Solidaritetshuset. Kvinnor för Fred fyller 40 år och det vill vi fira med er!

Först vill vi välkomna er till Kvinnor för Freds årsmöte 2 mars, klockan 15.00. Årsmötet ger dig som medlem möjlighet att påverka vårt arbete, träffa andra medlemmar och diskutera för oss viktiga frågor. Årsmötet är högsta beslutande organ i vår organisation. På årsmötet kommer en översyn av stadgarna att tas upp och eventuellt stadgeändringar. Motioner skall vara Samla tillhanda senast fyra veckor före årsmötet, senast 2 februari. Motioner skickas till info@kvinnorforfred.se.

Efter årsmötet firar vi att Kvinnor för Fred fyller 40 år tillsammans med gamla och nya medlemmar! Vi bjuder på mat, dryck och underhållning. Anmäl dig till årsmötet och festen senast 15 februari. Om du har några frågor (eller idéer till festen!) tveka inte att höra av dig till Anna Andersson, anna.andersson@kvinnorforfred.se, 076-117 97 27.

 


« Tidigare evenemang