mars 2018

SAMLA MÖTE

mars 3 @ 11:00 – 18:00
Brännö

Möte med Samla, organisationens styrgrupp. Kvinnor för Fred består av självständiga lokalföreningar som sinsemellan utser representanter till SAMLA, vilket är organisationens styrgrupp som träffas 4 gånger per år. SAMLA:s medlemmar ska spegla medlemmarnas spridning i landet.

 

ÅRSMÖTE OCH SEMINARIUM I GÖTEBORG

mars 4 @ 11:00 – 16:00
Viktoriahuset, Linnégatan 21 Göteborg

Välkommen till Kvinnor för Freds årsmöte 2018! Årsmötet ger dig som medlem möjlighet att påverka vårt arbete, träffa andra medlemmar och diskutera för oss viktiga frågor. Årsmötet är högsta beslutande organ i vår organisation.

Seminarium:
MILITÄRENS PÅVERKAN PÅ MILJÖN

 

KVINNOKAMP FÖR FRED

mars 8 @ 18:00 – 20:30
Falu Stadsbibliotek

arrangör: Falu FN-förening

RAKETKLUBBEN
”Den 8:e mars, aka internationella kvinnodagen, spelar 50% av Raketklubben på Faluns stadsbibliotek. 
Det blir avskalat och underfundigt – så klart ni ska komma förbi!
Tid: 18.00″

Annat på programmet:
Föredrag och angelägna samtal med filmaren Maj Wechselmann samt Ingegärd Municio från Kvinnor för Fred, Internationella kvinnoförbundet för fred och frihet (IKFF) och Internationella kvinnoföreningen i Falun (IKF Falun). 

Mer information »

 

HUDIKSVALLS FREDSDAGAR

mars 8-10

Kvinnor för Fred, Folkkampanjen mot Kärnkraft och Kärnvapen samt Scenkonst Hudiksvall inbjuder till tre dagar i Delsbo och Hudiksvall i fredens och kulturens tecken.
 
Med början på internationella kvinnodagen, torsdagen den 8 mars, fokuserar vi på Fred, Ofred och Kärnvapen. Tredje dagen avslutar vi med teaterföreställningen ” Aldrig ger vi upp ” – en inspirerande föreställning om fantastiska kvinnor i fredsrörelsen.
Allt ackompanjerat av sång, dans, glädje och spel. Mycket välkomna!

 

Affisch och mer information »

Program sid 1
Program sid 2